20 May, 2013

HUMANITARNA PLESNA PREDSTAVA BITEF TEATRA

Bitef teatar i ove godine organizuje humanitarnu predstavu  na dan 20.maja - "Dana kućnih ljubimaca Beograda"  sa ciljem da se odnos prema životinjama u našoj sredini promeni na bolje.
Ovo je četvrta godina za redom kako Bitef teatar organizuje humanitarne predstave za naše drage kuce. To je jedini dan i mesto kada je našim "malim", a nama koji ih volimo, "važnim" sugrađanima dozvoljeno da svojim šapicama kroče u tako važnu instituciju kulture našeg Grada i naše zemlje. - kao što je Bitef teatar!
Svake godine prikupljena sredstva od ulaznicu za predstavu su donirana azilu za napuštene kuce što je omogućilo da se na konkretan način pomogne njihovom opstanku i boljitku.
Naše Udruženje izražava duboku zahvalnost Bitef teatru za sve godine saradnje i pomoći životinjama o kojima brinu naši članovi u našim "mini azilima" : ukupno preko 200 životinja,  preko 90 pasa i 110 mačaka.

Ove godine Bitef teatar organizuje 20. maja 2013. sa početkom u 20,00 časova humanitarnu plesnu predstavu "PRIJATELJI" u izvođenju Bitef dens kompanije, a ULAZ je DOZVOLJEN KUĆNIM LJUBIMCIMA.

Pozivamo sve ljubitelje pasa da se, zajedno sa svojim najboljim prijateljima, pridruže ovako retkom, a plemenitom i lepom događaju.