08 April, 2010

Najava protesta!

Povodom uvođenja gradske komunalne takse na kućne ljubimce, „Evropska inicijativa 17“, udruženje koje je staratelj uličnih pasa Beograda i Udruženje za zaštitu životinja i razvoj građanske svesti „Feniks“, organizuju PROTEST 25. aprila 2010. u 12,00 časova pod nazivom STOP DISKRIMINACIJI ŽIVOTINJA I NJIHOVIH LJUBITELJA ispred kabineta Dragana Đilasa (Stari dvor) sa ciljem da lično od Gradonačelnika Beograda zatraže da smesta ukine pomenutu sramnu taksu!
 
EI 17 i Feniks pozivaju sve vlasnike životinja, sve staratelje uličnih pasa, veterinare i sve druge ljubitelje životinja da nam se pridruže jer samo tako ćemo pokazati da ne pristajemo da se humanost oporezuje!
 
Pozivamo i sve druge organizacije koje deluju na teritoriji Beograda, jer je reč o gradskoj taksi, da nam se pridruže i na taj način pokažu svoj stav.
Molimo da svi povedu svoju decu i tako pokažemo celokupnoj javnosti da ne pristajemo da budemo građani drugog reda samo zato što volimo životinje i da naša deca, baš zato što odrastaju pored životinja, stasavaju u plemenitije i odgovornije osobe!
 
Kontakt telefoni:
EI 17: Danica 063 8 402 643
Feniks: Milica 064 253 71 15


Grupa na Fejsbuku